Te hány százalékban fogod vissza magad?

DÁTUM

Képzeld el, hogy az autódat úgy vezeted, hogy egyszerre nyomod a gáz- és fékpedált. Már csak az a kérdés, hogy hány százalékban nyomod a féket és miért fogod vissza magadat? A válasz látszólag egyszerű: félelem húzódik meg az önkéntes korlátozás mögött. De mire irányul ez a félelem? 
 
Ezt a kérdést sokszor feltettem a beszélgetéseim során. Érdekes módon a legtöbbször ezt a választ kaptam: “Attól félek, hogy ha nem fogom vissza magamat, akkor ki fogok lógni a sorból és nem fognak elfogadni a többiek. Félek, hogy más szemmel fognak nézni rám és megváltozik minden.”
Érdekes tapasztalat, hogy bizonyos mértékű fájdalom, ami az önkorlátozás ismétlődő élményeiből keletkezik, általában szükséges ahhoz, hogy ki tudjunk törni a korlátok közül és magunk mellett tudjunk dönteni.
 
Ha ezen az úton jársz, koncentrálj azokra az emberekre, akik inspirálóan hatnak rád teljesítményükkel vagy puszta jelenlétükkel, és tegyél egy lépést afelé, hogy te is inspiráló példává válhass mások számára! 

Rólam

Bárányos Edit vagyok, önismereti tréner, coach és filozófus. Hosszú ideje támogatom és kísérem azokat, akik fejlődni szeretnének. Az elmúlt 10 év során rengeteg megtisztelő felkérést kaptam, hogy segítsek másoknak is megtalálni az utat az elégedettebb és teljesebb élet felé.

Ingyenes konzultáció

Ha úgy érzed hogy te is szívesen fejlődnél önismereti téren, jelentkezz be egy ingyenes konzultációra, ahol összefoglalhatod, miben van szükséged segítségre és megbeszélhetjük, hogyan tudok segíteni neked.

Jelentkezésed után 24 órán belül felkereslek

Kapcsolódó
Bejegyzések

Scroll to Top

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj a legújabb bejegyzésekről, eseményekről és további információkról amelyek segíthetnek neked a kihívásaid megoldásában.