Rólam

Ahhoz, hogy valóban szabadok legyünk, meg kell tanulnunk felszabadulni azoktól a belső kondícióktól, amelyek fogva tartanak és korlátoznak bennünket.

Visszanézve azt látom, hogy már hosszú ideje támogató szerepet töltök be a világ körforgásában. Már azelőtt igyekeztem előre mozdítani mindenkit, aki felém fordult, még mielőtt ez hivatásommá vált. Szeretem befogadni és érdek nélkül megfigyelni azokat a gondolatokat és érzéseket, amiket egy aktuális élethelyzet vált ki. Fantasztikus látni, ahogyan az elégedetlenség, szorongás és kétségbeesés állapotát egy pillanat alatt felváltja a megnyugvás, amikor világossá válik a megoldáshoz vezető út. Felemelő érzés kisérővé válni ezen az úton és rendelkezésre bocsátani minden lehetséges eszközt és támogató erőforrást hozzá. Mások támogatása számomra egy olyan életforma, ami végtelenül természetes, és, amit örömmel teszek nap, mint nap.

Rólam

Bárányos Edit vagyok, önismereti tréner, coach és Köztársasági Ösztöndíjasként végzett filozófus. Hosszú ideje támogatom és kísérem azokat, akik fejlődést szeretnének elérni. Az elmúlt 10 évben számos megtisztelő felkérést kaptam, hogy segítsek másoknak megtalálni az utat a boldogabb és teljesebb élet felé.

Háttér

Életem során rengeteg ismeretet és tapasztalatot gyűjtöttem a fejlődéslélektan területén, és folyamatosan képzem magam. Mindazt, amit megismertem és megtapasztaltam, intuitív módon alkalmazom a segítő folyamatokban. Szakemberként a célom elsősorban nem az, hogy ismereteket adjak át, hanem, hogy a mindennapok szintjén segítsem alkalmazni mindazt az eszközt és módszert, amelyek hozzájárulnak a fejlődéshez.

Eszköztár

Az eszköztáramban számos ismeret és módszer eleme megtalálható, mint például logoterápia, sématerápia, business coaching, tranzakcióanalízis, humán design, valamint más komplex személyiségtipológiai rendszerek. Emellett alkalmazom az integrál pszichológiát, az intuitív coachingot és különböző keleti tanok ismereteit is.

Amiben segíthetek

Együttműködésünk során az első alkalommal javaslatokat teszek olyan lépésekre, amelyek azonnal javíthatják cselekvőképességed hatékonyságát. Ha szükséged van segítségemre, bátran lépj velem kapcsolatba. Várom a találkozást és hogy elkezdjük a közös munkát!

Tapasztaltál már elakadásokat, kihívásokat vagy belső játszmákat az életedben? Van olyan célod, amelynek eléréséhez segítségre van szükséged? Ha ismétlődő nehézségekkel küzdesz, szívesen segítek neked.

Mint coach, a küldetésem az, hogy segítsek felfedezni a helyzetedben rejlő lehetőségeket és megérteni azokat a tényezőket, amelyek gátolnak téged a továbblépésben.

Mint life és business coach, több mint 5000 órányi tapasztalattal és szükséges tudással rendelkezem ahhoz, hogy ne csak feltegyem a megfelelő kérdéseket, hanem ténylegesen konkrét technikákkal és eszközökkel járuljak hozzá céljaid eléréséhez. 

A célom olyan konkrét technikák és eszközök átadása, amelyek segítségével elérheted a kitűzött céljaidat és eljuthatsz a vágyott eredményekig. Az általad elmondottak alapján személyre szabott útmutatást és támogatást nyújtok a fejlődésedhez.

Felelősségvállalás

Pályám alapját a filozófiából szerzett alap- és mesterdiplomám adta, melyekben az egyéni felelősségvállalás lehetőségeivel és határaival foglalkoztam. Világossá vált, hogy az önmagunkért vállalt felelősség az egyetlen valós lehetőség, ezért elindultam olyan gyakorlati módszertanok felé, amelyek konkrét eszközöket kínálnak a felelősségvállalás útján. Számos megközelítést ismertem meg képzéseken, tanfolyamokon, workshopokon, könyveken és konzultációkon keresztül. A pszichológiai és terápiás irányzatok mellett a keleti tanok is hozzájárultak a személyiség mélyebb megértéséhez és működéséhez. Coachként egy sajátos módszertant képviselek, amely táplálkozik ezen sokrétű ismeretből és a mély tapasztalatokból, amelyeket az elmúlt több min 10 év során szereztem ezen a területen.

Ha kérdésed van, érdeklődsz a lehetőségekről, vagy szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, akkor írj bátran, szívesen válaszolok a megkeresésedre.

24 órán belül válaszolok az üzenetedre.

Rólam mondták

Akikkel már dolgoztam

Centralhome
Scroll to Top

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj a legújabb bejegyzésekről, eseményekről és további információkról amelyek segíthetnek neked a kihívásaid megoldásában.