Intuitív life coach tréning

bárhol is tartasz az úton

Több, mint 10 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött építettem fel a pszichológiai eszközökre és terápiás megközelítésekre épülő képzésemet, amely segít neked abban, hogy magadnak és másoknak is megteremtsd a jobb élet lehetőségét

Segítek neked, hogy te is segíthess másoknak

Tapasztalatból tudom, milyen nehéz kiválasztani a megfelelő coach képzést

Átérzem azokat a félelmeket és kétségeket, amelyek most talán benned is felmerülnek. 

Miután elvégeztem a coach képzést, nem éreztem azt, hogy elég felkészült lennék ahhoz, hogy másokkal foglalkozzak, és amiatt is aggódtam, hogy képes leszek-e a képzésen megszerzett tudással felépíteni a praxisomat.

Ezért elkezdtem tovább képezni magamat és többek között olyan pszichológiai eszközökkel egészítettem ki a tudásomat, amelyek növelték a magabiztosságomat és a hatékonyságomat. Több, mint 10 év alatt nemcsak a leghasznosabb szakmai módszereket gyűjtöttem össze, de megismertem a sikeres vállalkozás felépítésének lépéseit is, amelyeket beépítettem a saját képzésembe.

A célom az, hogy ezen ismereteket és gyakorlatokat úgy adjam át neked, hogy magabiztosan és hatékonyan tudd alkalmazni őket akár egy coach praxisban, akár az életed többi területén.

Tréningről mondták

„Azért jelentkeztem a tréningre, mert régóta vágytam rá, hogy coach legyek. Korábban már dolgoztam több coach-al is együtt, de amikor Edithez jártam coachingra, olyan tapasztalatokat szereztem, amelyeket más iskolákban nem találtam meg. Szerettem volna megtanulni azt, ahogyan ő segít az embereknek szembenézni önmagukkal és felismerni az elakadásaikat.

A tréningben három dolog tetszett különösen. Először is, nagyon érdekes volt a megküzdési stratégiák témaköre, amelyek segítségével sok mindent felismertem saját magamban. Emellett nagyon élveztem az esettanulmányokat, mert ezek által közelebb kerültem ahhoz, hogy hogyan tud egy coach segíteni különböző élethelyzetekben. Harmadikként, kiemelném, hogy a foglalkozások rendkívül interaktívak voltak, és nem csupán száraz tananyagot kaptunk. Rengeteg gyakorlati feladatot kaptunk, amelyekbe belevethettük magunkat, és ezáltal válaszokat kaptunk sok kérdésünkre.

Ezek az élmények és tapasztalatok még inkább megerősítették bennem a vágyat, hogy coachként dolgozzak, és nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a tréningen.”

Kanyó Gábor

„Elég sok coaching tanfolyam hirdetéssel találkozik az ember, nem könnyű kiválasztani közülük a számunkra megfelelőt. Én előbb találtam rá Editre, mint magára a tanfolyamra. Miután meghallgattam néhány beszélgetéséről készült felvételt, úgy éreztem, olyan hiteles és kerek világképpel rendelkező ember, hogy tőle szeretnék tanulni.

A képzés alatt nagy szabadságot adott, hogy én osztottam be a kapott tananyagot. Edit nagyon rugalmas volt, az etapok között volt, hogy személyesen, volt, hogy online találkoztunk és tehettem fel részletekbe menő kérdéseimet a tanultakkal kapcsolatban.
Nagyon hasznosnak gondolom, hogy a tanfolyam vázát a sématerápia képezi. Komplex képet nyújt „elakadásainkkal” kapcsolatban.

Edit hozzáállása nagyon sokat adott, több olyan mondata volt, amit később is elő tudtam rántani, amikor a magammal kapcsolatos kételyek megkörnyékeztek.
Egy hasonlattal jellemezve a folyamatot: Edit elsősorban nem a hátamon lévő zsákot tömte meg az induláshoz, hanem szárnyakat adott, hogy merjek repülni.

Tóth Virág

Ha professzionális coach szeretnél lenni, akkor a képzésem után

1

Akár azonnal elindíthatod a praxisodat

2

Minden nap azzal foglalkozhatsz, ami valóban érdekel téged és amivel segíthetsz másoknak

3

Te döntheted el, hogy mennyit, milyen időbeosztásban és formában dolgozol

4

Megbecsülve érezheted magadat és láthatod, ahogyan a munkád célba ér

5

Megtapasztalhatod, hogy egy sikeres együttműködés végén a másik örömmel ajánl téged másoknak is

Ha nem szeretnél profi coach lenni, akkor a képzés után

1

Vezetőként vagy HR-es szakemberként coaching eszközöket alkalmazhatsz

2

Hatékonyan elősegítheted a karriered és a vállalkozásod fejlődését

3

Megértheted a párkapcsolati problémák mögött álló okokat és gyorsítva haladhatsz a boldog párkapcsolat felé

4

Szülőként azonnal használható módszereket tanulhatsz, amelyek segítségével harmonikusabb kapcsolatot teremthetsz gyermekeiddel

5

Átfogó eszköztárat kaphatsz a saját fejlődésedhez, amivel megnyílik előtted a jobb élet lehetősége

Amit a képzéstől várhatsz

Amivel nem fogsz találkozni

Tökéletes eszköztár - bárhol is tartasz az úton

Kérj további információt a tréningről

Töltsd le a teljes tréning leírását, hogy többet megtudj arról, milyen valójában a Intuitív Life Coach tréning, és hogy hogyan segíthet abban, hogy eljuss oda ahová szeretnél.

Miután rányomtál a gombra, pár percen belül a postaládádban landol a képzés részletes leírása.

Neked szól a tréning ha...

  • Nem akarsz „csak egy újabb coach” lenni. Olyan hiteles tanusítványt és megbízható tudást szeretnél, ami kiemel téged a tömegből.
  • Gyakorló coachként vagy trénerként szeretnéd meglévő eszköztáradat pszichológiai megalapozottságú és terápiás megközelítésű módszerekkel bővíteni
  • Szeretnél rátalálni a saját belső hangodra és egyre inkább jelen lenni a párkapcsolati és családi életedben
  • Munkádban vagy vállalkozásodban hatékonyabban szeretnél együttműködni a partnereiddel
  • Eleged van abból, hogy végtelen mennyiségű információt fogyasztasz, és valami hasznosra vágysz, ami egyszerre inspirál, átalakít és fejleszt téged

Áttekintés

Az intuitív life coach tréning három modulból áll, amit rugalmas időbeosztásban online formában végezhetsz. A tréning sikeres teljesítése után hivatalos tanúsítványt kapsz, amely lehetővé teszi a saját coach praxisod elindítását vagy továbbfejlesztését. Ráadásul a sikeres teljesítés után további két hónapon keresztül csoportos szupervíziós alkalmakon vehetsz részt, hogy a megszerzett tudást hatékonyan alkalmazhasd a gyakorlatban.

A tréning felépítése

A 120 órás tréning különböző munkaformákat foglal magába, amelyek segítségével megszerezheted az összes szükséges ismeretet és képességet.

A képzés egyedi felépítése lehetővé teszi, hogy rugalmas időbeosztásban, 3-6 hónap alatt, akár főállású munka mellett is sikeresen elvégezd.

Tananyag

A tréning felépítése lehetővé teszi a teljes tananyag, valamint annak részeinek többszöri visszanézését.

Konzultáció

A konzultációs alkalmakon tanácsokat, visszajelzéseket és segítséget kaphatsz a tananyag feldolgozásához és a coaching technikák magabiztos elsajátításához.

Záróvizsga

Miután sikeresen elsajátítottad a képzés anyagát, elméleti vizsgára jelentkezhetsz, amit egy  általad vezetett coaching folyamat és annak beszámolója követ.

Részletek

1

Szakmai alapok​

Részletesen megismerkedhetsz a life coaching szemléletmódjával, alapelveivel, teljes módszertanával és gyakorlatával, amelyek segítségével megalapozhatod szakmai szerepvállalásodat.

Betekintést nyerhetsz két kiváló terápiás módszerbe, a sématerápiába és a logoterápiába. Ezek a módszerek mélyebb megértést és segítséget nyújtanak az emberi psziché és élet értelmezésének területén.

Megtanulhatod alkalmazni a gyakorlatban az egyik legismertebb elméletet, amely az emberi viselkedés és személyiség működését vizsgálja és megértését segíti.

A nyugati pszichológia bizonyos aspektusainak megismerése mellett, találkozhatsz olyan keleti tanok elemeivel is, amelyek segítenek kialakítani benned egy komplexebb szemléletmódot.

2

Coach szerep-modell

Átfogó betekintést kaphatsz a coach szakmai hatókörébe, valamint megtudhatod, milyen kulcsfontosságú kompetenciákra van szükség ahhoz, hogy sikeres legyél ezen a területen. Lehetőséged lesz a  képességeid fejlesztésére, hogy hatékonyabban tudj működni coachként.

Megtanulhatod azt a hozzáállást, amely elengedhetetlen a tartós eredmények eléréséhez a coaching területén, és amely kulcsfontosságú a sikeres együttműködéshez a coaching partnerekkel.

Felfedezheted, hogy milyen adottságok rejlenek benned a coaching terén, és ezen keresztül megtalálhatod azt a szakmai területet, ahol önazonosan tudsz másoknak segíteni.

Megismerheted, mit jelent felelősségteljesen végigkísérni egy coaching folyamatot az elejétől a végéig, valamint felkészülhetsz a leggyakrabban előforduló kihívásokra.

3

Jelenlét és intuíció

Megismerkedhetsz a jelenlét és az intuíció fogalmával, valamint megtudhatod, hogyan kapcsolódnak egymáshoz és milyen alkalmazási lehetőségei vannak a life coachingban. Ezen felül konkrét technikák és gyakorlatok segítségével fejlesztheted a jelenlét képességét. A coaching során segítséget kapsz ahhoz, hogy ráérezz és felismerd az intuíció „hangját”. Esettanulmányok segítségével növelheted magabiztosságodat és komfortérzetedet, ami egy stabilabb és nyugodtabb jelenléthez vezethet téged.

A tréning csomag tartalma

Hozzáférést nyersz a tréning teljes anyagához

Résztvehetsz a képzési konzultációs alkalmakon

A tréning sikeres teljesítése után, most lehetőséged van ingyenesen részt venni egy 2 hónapos szupervíziós folyamatban.*

A tréning díja 2024. február 29-ig

A tréning díja

550 000 Ft

AKCIÓS ÁR

*450.000,-Ft

*Az akciós ár az első tíz befizető számára érhető el, aki május elseje után jelentkezik és a telefonos egyeztetés során jelzi felénk, hogy élni szeretne az akcióval.

A tréning díja magában foglalja az elméleti és gyakorlati vizsgák költségeit, valamint a tanúsítvány kiállításának költségeit is.

A tréning egyes moduljait külön is megvásárolhatod.

(*) A megadott feltételek az egyösszegű fízetés esetén biztosítottak. 

Maradt még kérdésed? Jelentkeznél a tréningre?

Egy rövid egyeztetés során felteheted az összes kérdésedet a tréninggel kapcsolatban és átbeszélhetjük a részleteket is. Ha már nincs több kérdésed, akkor ezen a a rövid konzultáción tudjuk megbeszélni a jelentkezésed további lépéseit.

A tréningre jelentkezés véglegesítéséhez a teljes tandíj befizetése szükséges. A két részletben történő fizetési lehetőséget a személyes egyeztetés során beszélhetjük meg.

Miután jelentkeztél a konzultációra, felveszem veled a kapcsolatot és átbeszéljük a további részleteket. Az egyeztetésre való jelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel.

A tréner

Bárányos Edit vagyok, önismereti tréner, coach és Köztársasági Ösztöndíjasként végzett filozófus. Hosszú ideje támogatom és kísérem azokat, akik fejlődni szeretnének. Az elmúlt 10 év során rengeteg megtisztelő felkérést kaptam, hogy segítsek másoknak is megtalálni az utat az elégedettebb és teljesebb élet felé.

Az intuitiv life coach tréning a szakmai hozzáállásom és tudásom esszenciáját tartalmazza, amit úgy dolgoztam ki, hogy maradandó értéket képviselhessen.

Akikkel már dolgoztam

Centralhome

Tanúsítványok

Hivatalos

Magyar és angol nyelvű

Képzésünket a felnőttképzési törvénynek megfelelően, bejelentett képzésként szervezzük. A tanfolyam sikeres elvégzését követően magyar és angol nyelvű Intuitív Life Coach Tanúsítványt állítunk ki számodra, amelyen szerepelni fog a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által kiadott egyedi azonosítód. 

Hallgatóink a képzés elvégzése után önálló vállalkozást indíthatnak vagy life coach, illetve életvezetési tanácsadóként tevékenykedhetnek.

A vállalkozás vagy tevékenység számára ajánlott TEÁOR számok: TEAOR 9609 ‘M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás’,  TEAOR 8690 ‘Egyéb humán-egészségügyi ellátás’,  TEAOR 7022 ‘Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás

Befele tanúsítványoK

Hat az egyben

Sikeres záróvizsga teljesítés esetén BEFELE tanúsítványokat is kiállítunk számodra. Ezeket a tanusítványokat céljaidnak megfelelően használhatod fel, attól függően, hogy milyen célcsoportot szeretnél megszólítani. A BEFELE tanúsítványaidat is feltüntetheted a weboldaladon, amit rendszereinkben szereplő adatok alapján igény szerint tudunk hitelesíteni.

A kiállításra kerülő BEFELE tanúsítványok a következők:
BEFELE – Mindfulness Coach továbbképzés
BEFELE – Logoterápia továbbképzés
BEFELE – Tranzakcióanalízis továbbképzés
BEFELE – Integrál pszichológia továbbképzés
BEFELE – Sématerápiás eszközhasználat továbbképzés

Gyakran ismételt kérdések

Ennek a tréningnek már az alapozó coaching modulja is olyan önismereti és személyiségfejlesztő technikákat tartalmaz, ami más coach képzéseknél nem megszokott. Az erre épülő, több órányi pszichológia és terápiás megközelítéseket bemutató tartalom, amelyekhez gyakorlatok, házi feladatok, táblázatok, ábrák és összefoglaló anyagok társulnak, valóban elmélyült tudással ruháznak fel. Fejlődésedet nyomon követheted a modulok végén található tesztek segítségével és folyamatosan lehetőséged van konzultálni, hogy minden kérdésedre választ kaphass. A fenti tudásanyagon kívül, ez a tréning az intuíciódat is fejleszti azáltal, hogy segítséget ad a jelenlét állapotának elsajátításában.

A képzésnek az érettségi bizonyítványon kívül nincs bemeneti feltétele.

A képzés a felnőttképzési törvény előírásainak megfelelően be van jelentve, és annak elvégzése után olyan tanúsítványt kapsz, amely tartalmazza a felnőttképzési azonosítódat és a képzés felnőttképzési nyilvántartási számát.

Igen, lehet két részletben is fizetni a tandíjat. Az első részletet minden esetben a jelentkezéskor szükséges teljesíteni, illetve egy meghatározott időpontig a második részletet. Ennek dátumáról, ami minden esetben szerepel a tréninghez tartozó szerződésben, egy előzetes beszélgetésben van lehetőség egyeztetni.

Miután sikeresen levizsgáztál, hivatalos keretek között tevékenykedhetsz coachként.

Természetesen. A coaching lehetőséget ad arra, hogy te oszd be az idődet és annyi ülést vállalj, amivel meg tudod őrizni a munka és magánélet egyensúlyát. Dolgozhatsz más területen teljes munkaidőben, és a coachingot mellékállásként végezheted. Eszközeivel segítséget nyújt a problémáid megoldásához, hatékonyan járul hozzá a fejlődésedhez, valamint részt vesz a benned lévő lehetőségek kibontakoztatásában.

A tréning felépítése lehetővé teszi, hogy bármikor jelentkezhess rá, és szinte azonnal elkezdhesd a tanulást.

Akkor is érdemes elvégezned a képzést, ha nem az a célod, hogy saját praxisban kamatoztasd a tudásodat. Az Intuitív Life Coach tréning az egész életszemléletedet formálja, hozzájárul ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb mindennapjaid legyenek. Emellett, ha olyan hivatásod van, aminek során emberekkel foglalkozol, oktatóként, tanítóként vagy fejlesztőként veszel részt mások életében, akkor a coaching eszközökkel még magasabb szintre emelheted a munkádat. Vállalkozóként megtanulhatod magadat még eredményesebbé tenni azáltal, hogy rálátsz saját működéseidre és korlátaidra, valamint növelheted az emberismeretedet, hogy még jobb kapcsolatépítő lehess. Vezetőként és HR szakemberként szinte a teljes képzési anyagot kamatoztathatod a vállalati szférában, ami kiemelkedő eredményekhez vezethet. Nem utolsó sorban, ha szülőként szeretnéd továbbképezni magadat, akkor olyan hiánypotló segédeszközöket kaphatsz, amelyek segítik a párkapcsolati kommunikációdat, és a gyerekekkel való egészséges és harmonikus kapcsolat kialakítását.

A life coachok segítenek az embereknek a legjobb verziójukká válni, kiemelt hangsúlyt fektetve a fizikai, kognitív és emocionális jól-létre. Támogatást nyújthatnak több területen is, például a munka/élet egyensúlyának megtalálásában, karrierváltásban, stresszkezelésben, egészségjavításban, magabiztosságnövelésben, pénzügyi célok meghatározásában és még sok másban.

A life coachok segítenek ügyfeleiknek megérteni, mi a vágyuk az életben, felismerni az akadályokat, és lépéseket tenni a siker eléréséhez.

A life coachoknak számos karrierlehetőség áll rendelkezésükre, beleértve az egyéni munkát ügyfelekkel, csoportos programok vezetését, előadások tartását, könyvek írását, termékek és kurzusok értékesítését, szemináriumok és táborok szervezését, saját podcast indítását, valamint belső coach pozíciót vállalati környezetben is.

Abszolút nem. Sokan, akik coach technikákat és készségeket alkalmaznak, nem rendelkeznek coach praxissal és nem is törekszenek rá, mert saját szervezetükben vagy vállalkozásukban kamatoztatják tudásukat, ami rövid időn belül meglátszik a teljesítményükön és a bevételükön.

A képzésünk felső korhatár nélkül elérhető és teljesíthető mindenki számára, aki nyitott az új ismeretek elsajátítására és aktívan részt kíván venni a tanulási folyamatban.

A képzés sikeres elvégzése valóban nagyban függ az egyéni mentális frissességtől és az elkötelezettségtől. Az életkor itt nem jelent akadályt. Tapasztalataink szerint a 60 év feletti résztvevők gyakran rendkívül motiváltak és hozzáállásukkal, élettapasztalatukkal gazdagítják a tanulási folyamatot.

Fontos tudni, hogy a képzésünk online formában zajlik, ami bizonyos technikai ismereteket igényel. A feladatok megoldásait sok esetben be kell gépelni, illetve a konzultációkon kamerával veszünk részt. Ez azt jelenti, hogy alapvető számítógépes készségekkel, mint például szövegszerkesztés és internetes kommunikáció, rendelkezni kell. Emellett fontos a megfelelő internetkapcsolat és olyan eszköz megléte, amely lehetővé teszi a videóhívások
zavartalan lebonyolítását.

Hiszünk abban, hogy a tanulás egy életen át tartó utazás, és soha nincs túl késő új ismereteket szerezni vagy új készségeket fejleszteni.

Az life coach karrier nagy előnye, hogy szabadságot és rugalmasságot nyújt a személyes célok megvalósításához. Lehet, hogy vállalati karriered helyett egy hozzád jobban illő munkát szeretnél, otthon maradó szülőként kiegészítő jövedelemre vágysz, nyugdíjasként új fejezetet kezdenél, vagy mellékállásban szeretnél másoknak segíteni. Life coachként rugalmasan alakíthatod karrieredet a saját igényeidre és lehetőségeidre szabva.

100% Pénzvisszafizetési garancia

Én a legjobbat akarom neked. Vágj bele, és szerezd meg a teljes hozzáférést a privát képzéshez, önismereti feladatokhoz és a szakmai közösséghez. Ha nem szeretsz bele az első hónap alatt, teljes visszatérítést kapsz.

Amikor azt mondom, hogy a tréningem mindig a te tempódhoz és idődhöz igazodik – komolyan is gondolom, és feltételi nélküli támogatást nyújtok hozzá. Próbáld ki a képzési modulokat és önismereti feladatokat, és tapasztald meg, hogy mi működik számodra. Tudom, hogy megtalálod a saját utadat.

Scroll to Top

Nézd meg képzésem egy részletét, és döntsd el, hogy ez-e az a képzés, amit keresel!

 Kérlek, add meg az e-mail címedet, és elküldöm neked a a teljes videót.

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj a legújabb bejegyzésekről, eseményekről és további információkról amelyek segíthetnek neked a kihívásaid megoldásában.