Intuitív Life Coach Tréning

Pszichológiai eszközökön alapuló, hivatalosan bejelentett life coach képzés nem csak profiknak!

Garantáltan hasznosítható elméleti és gyakorlati tudást adok neked!

Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy kifejlesszem az Intuitív Life Coach tréningemet, amelyet kimondottan azzal a céllal hoztam létre, hogy gyakorlatorientál legyen és a tanácsadások során igazi segítségként szolgáljon minden coachot, így téged is!

A coach képzések 90%-a nem fókuszál 5-nél többre az alábbiak közül!

1

Pszichológiai Eszközök Integrálása: Sok képzés kizárólag a coaching alapjaival foglalkozik, de én mélyebb pszichológiai eszközöket is beépítettem a módszertanba.

2

Intuitíció Erősítése: A képzésem egyedülálló jellemzője az intuíció erősítése és annak hatékony használata a coaching során.

3

Valódi Vizsgahelyzet: Számos képzés csak online vagy gyakorlat nélküli vizsgát kínál, míg nálam valódi, hiteles vizsgahelyzeten keresztül szerezheted meg a tanúsítványodat.

4

Személyre Szabott Önismereti Módszerek: Nem csak másokat, de saját magadat is mélyebben megismerheted az általam kínált személyre szabott önismereti módszerek révén.

5

Konkrét Gyakorlati Feladatok: A ténylegesen alkalmazható gyakorlatok segítségével valóban hasznosítható tudást kapsz.

6

Szakmai Közösség: A képzés befejezése után is csatlakozhatsz egy élénk szakmai közösséghez, ahol rendszeresen találkozhatsz és tanulhatsz szakmabeliekkel.

7

Továbbképzési Lehetőségek: Sok képzés csak alapokat nyújt, nálam lehetőséged van a további specializációra és mélyebb tudás megszerzésére.

8

Garantált Hasznosíthatóság: Minden, amit tanulsz, közvetlenül hasznosítható lesz a saját coaching praxisodban.

9

Konzultációk: A felmerült kérdéseidet szabadon felteheted a konzultációk során.

10

Holisztikus Megközelítés: Nem csak a coaching módszerét tanulhatod meg, hanem pszichológiai és terápiás megközelítéseket ismerhetsz meg, miközben az intuíciódat is fejlesztheted.

Nagyon nehéz jó kurzust választani! Főleg akkor, ha már túl vagy egyen és nem működik a tudás…

Képzések, tréningek és hosszú tanulmányi órák után büszkén veszed kézbe a coaching tanúsítványodat. Készen állsz a világra, készen állsz arra, hogy segíts másoknak, de valami mégsem stimmel. Az elméleti tudás a fejedben van, de amikor a való életben próbálod alkalmazni, úgy érzed, mintha valami hiányozna.
Beszélgetéseid során úgy érzed, hogy a módszereid nem hozzák el a várt változást. Azok az eszközök és technikák, amelyek papíron jól hangzottak, gyakorlatban nem hozzák azt az eredményt. Úgy érzed, mintha valami kulcsfontosságú dolog hiányozna az eszköztáradból?
Nem vagy egyedül ezzel a problémával. Sok coach érzi úgy, hogy a képzései során kapott tudás nem elegendő a valódi kihívásokhoz. De van megoldás…

Olyan képzést hoztam létre, ami rendkívül erős gyakorlati tudást ad!

Amit a képzéstől várhatsz

Tökéletes eszköztár - bárhol is tartasz az úton

Tréning részletes leírásának letöltése

Töltsd le a teljes tréning leírását, hogy többet megtudj arról, milyen valójában a Intuitív Life Coach tréning, és hogy hogyan segíthet abban, hogy eljuss oda ahová szeretnél.

Miután rányomtál a gombra, pár percen belül a postaládádban landol a képzés részletes leírása.

Rólam

Bárányos Edit vagyok, tréner, coach és Köztársasági Ösztöndíjasként végzett filozófus. Hosszú ideje támogatom és kísérem azokat, akik fejlődést szeretnének elérni. Az elmúlt 10 évben számos megtisztelő felkérést kaptam, hogy segítsek másoknak megtalálni az utat a boldogabb és teljesebb élet felé.

Háttér

Életem során rengeteg ismeretet és tapasztalatot gyűjtöttem a fejlődéslélektan területén, és folyamatosan képzem magam. Mindazt, amit megismertem és megtapasztaltam, intuitív módon alkalmazom a segítő folyamatokban. Szakemberként a célom elsősorban nem az, hogy ismereteket adjak át, hanem, hogy a mindennapok szintjén segítsem alkalmazni mindazt az eszközt és módszert, amelyek hozzájárulnak a fejlődéshez.

Eszköztár

Az eszköztáramban számos ismeret és módszer eleme megtalálható, mint például logoterápia, sématerápia, business coaching, tranzakcióanalízis, humán design, valamint más komplex személyiségtipológiai rendszerek. Emellett alkalmazom az integrál pszichológiát, az intuitív coachingot és különböző keleti tanok ismereteit is.

Tapasztalat

0 +
Segítő óra
0 +
Év tapasztalat
0 +
Partner

Akikkel már dolgoztam

Centralhome

Képzésem előnyei

Sikerült létrehoznom egy olyan Life coach képzést, ami bizonyítottan hasznos

“Nagyon feltöltő élmény volt, azt vettem észre ahogy hallgatlak, hogy mosolygok végig. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy az utam hozzád vezetett.”

“Már most rengeteg ötlet kavarog bennem és örömmel tölt el, hogy a tréning alatt a te kíséreteddel, nagyon sokféle lehetőség lesz kipróbálnom magamat, bár még hihetetlen, hogy ez a sok tudás amit itt kaphatok az a végére összefog bennem állni.”

“Elképesztően jól felépített, strukturált. Imádom! Nagyon sokat ad úgy is, hogy már sok mindent tanultam tőled.”

“Edittel való előzetes konzultáción világossá vált a számomra, hogy az oktató személyisége és lénye rendkívül fontos számomra a folyamatban. Kell egy közös rezonancia, hogy egy nyelvet beszéljünk, hogy meglegyen a közös nevező. Edittel nagyon élveztem a közös beszélgetést, és utána is felemelő, inspiráló érzések és gondolatok voltak bennem.”

“Már körülbelül 10 éve is nézegettem a coaching képzéseket, de egyik sem szólított meg igazán. Csak a papír miatt nem akartam belevágni egy ilyen elköteleződésbe.

Bárányos Edit képzésében és lényében együtt lélezik a személyiségfejlesztés és az intuíció, ezért amikor rátaláltam, szinte egyből felismertem, hogy erre vártam. Így nem kell megalkudnom, nincs értékkonfliktus, viszont van rugalmasság és egy olyan képzési és képesítési kontextus, ami a jelenlegi életkörülményeimmel összhangban van. Tetszik, hogy a videós képzési anyagot később is újranézhetem majd, bármikor felfrissíthetem az elméleti ismereteimet. 

Mivel az ország keleti csücskében lakom egy kis faluban, könnyebbség számomra, hogy a képzés online és saját tempóhoz igazítható. Arra vágytam, hogy lelkesedést tudjak érezni újra, mint annak idején a korábbi projektjeimmel kapcsolatban, ez garantálja, hogy nemcsak teljesíteni tudjam a képzési feltételeket, hanem még élvezzem is a folyamatot.”

„Itt minden lehetőséget és segítséget megkapok, hogy egy felelőségteljes segítő válhasson belőlem.”

“Amit eddig láttam az oktatási anyaggal, programmal kapcsolatban az nagyon lenyűgözött, egy szép átgondolt, összerakott, átlátható minőségi munka.”

Tanúsítványok

Hivatalos

Magyar és angol nyelvű

Képzésünket a felnőttképzési törvénynek megfelelően, bejelentett képzésként szervezzük. A tanfolyam sikeres elvégzését követően magyar és angol nyelvű Intuitív Life Coach Tanúsítványt állítunk ki számodra, amelyen szerepelni fog a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által kiadott egyedi azonosítód. 

Hallgatóink a képzés elvégzése után önálló vállalkozást indíthatnak vagy life coach, illetve életvezetési tanácsadóként tevékenykedhetnek.

A vállalkozás vagy tevékenység számára ajánlott TEÁOR számok: TEAOR 9609 ‘M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás’,  TEAOR 8690 ‘Egyéb humán-egészségügyi ellátás’,  TEAOR 7022 ‘Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás

Befele tanúsítványoK

Hat az egyben

Sikeres záróvizsga teljesítés esetén BEFELE tanúsítványokat is kiállítunk számodra. Ezeket a tanusítványokat céljaidnak megfelelően használhatod fel, attól függően, hogy milyen célcsoportot szeretnél megszólítani. A BEFELE tanúsítványaidat is feltüntetheted a weboldaladon, amit rendszereinkben szereplő adatok alapján igény szerint tudunk hitelesíteni.

A kiállításra kerülő BEFELE tanúsítványok a következők:
BEFELE – Mindfulness központú segítő továbbképzés
BEFELE – Logoterápia központú segítő továbbképzés
BEFELE – Tranzakcióanalízis fókuszú segítő továbbképzés
BEFELE – Integrál pszichológia fókuszú segítő továbbképzés
BEFELE – Sémaközpontú segítő továbbképzés

Beiratkozom a képzésre!

Miután jelentkeztél a képzésre, elküldöm neked a képzés részletes leírását, és keresni foglak egy rövid beszélgetésre.

Miután rányomtál a gombra, pár percen belül a postaládádban landol a képzés részletes leírása

A jelentkezés még nem jár fizetési kötelezettséggel. Telefonos egyeztetés után, ha úgy döntesz, hogy szeretnéd megvásárolni a képzést, akkor a teljes tandíj befizetését követően megkapod a hozzáférést az oktatóanyagokhoz és gyakorlatokhoz. A két részletben történő fizetési lehetőséget a személyes egyeztetés során beszélhetjük meg.

120 órás online Intuitív Life Coach képzés

550 000 Ft
  • Life coach tréning
  • Pszichológiai eszközök
  • Intuíció fejlesztő gyakorlatok
  • Konzultációs alkalmak
  • Szupervízió
  • Elméleti és gyakorlati vizsga
  • Hivatalos tanúsítvány
Akció

Ha úgy döntesz, hogy velem indítod el a coaching karriered

Személyes és szakmai növekedés

 A coaching karrier egy olyan út, ahol a személyes és szakmai fejlődés kéz a kézben jár. Ezen az úton nem csupán ügyfeleidet segíted előre, hanem saját magadat is mélyebben megismerheted.

Rugalmas munkaidő

A saját coaching vállalkozás indítása lehetőséget ad arra, hogy teljes mértékben egyéni igényeid szerint alakítsd ki a munkaidődet, így elősegítve az egészséges egyensúly megteremtését a munka és a magánélet között.

Hozzájárulás mások fejlődéséhez

A vállalkozásod felépítésekor ráadásul lehetőséged van egyedi és innovatív megoldásokat kínálni, melyekkel kitűnhetsz a piacon és kreatívan segíthetsz az embereknek abban, hogy boldogabb és teljesebb életet éljenek.

Jobb életminőség

A pozitív pszichológiai technikák és eszközök alkalmazása nemcsak az ügyfeleiden segít, hanem javíthatja a saját életminőségedet is, lehetővé téve egy boldogabb, egészségesebb életet.

Anyagi lehetőségek

A coaching karrier nem csupán érzelmi és személyes növekedést biztosít, de jelentős anyagi lehetőségeket is rejt. A színvonalas óradíjak mellett számos további anyagi lehetőség áll rendelkezésre, mint például online tanfolyamok indítása és workshopok szervezése, amelyek tovább növelik a bevételeidet.

Személyes elégedettség

Nincs is annál inspirálóbb és jutalmazóbb élmény, mint amikor tanúi lehetünk annak, hogy ügyfeleink az általunk nyújtott támogatás és iránymutatás által megvalósítják céljaikat és boldogabb, harmonikusabb életet élhetnek.

A fenti ajánlat még elérhető számodra

100% Pénzvisszafizetési garancia

Én a legjobbat akarom neked. Vágj bele, és szerezd meg a teljes hozzáférést a privát képzéshez, önismereti feladatokhoz és a szakmai közösséghez. Ha nem szeretsz bele az első hónap alatt, teljes visszatérítést kapsz.

Amikor azt mondom, hogy a tréningem mindig a te tempódhoz és idődhöz igazodik – komolyan is gondolom, és feltételi nélküli támogatást nyújtok hozzá. Próbáld ki a képzési modulokat és önismereti feladatokat, és tapasztald meg, hogy mi működik számodra. Tudom, hogy megtalálod a saját utadat.

Van még kérdésed? Beszélgessünk!

Egy rövid egyeztetés során felteheted az összes kérdésed a tréninggel kapcsolatban, és átbeszélhetjük a részleteket is.

Gyakran ismételt kérdések

Ennek a tréningnek már az alapozó coaching modulja is olyan önismereti és személyiségfejlesztő technikákat tartalmaz, ami más coach képzéseknél nem megszokott. Az erre épülő, több órányi pszichológia és terápiás megközelítéseket bemutató tartalom, amelyekhez gyakorlatok, házi feladatok, táblázatok, ábrák és összefoglaló anyagok társulnak, valóban elmélyült tudással ruháznak fel. Fejlődésedet nyomon követheted a modulok végén található tesztek segítségével és folyamatosan lehetőséged van konzultálni, hogy minden kérdésedre választ kaphass. A fenti tudásanyagon kívül, ez a tréning az intuíciódat is fejleszti azáltal, hogy segítséget ad a jelenlét állapotának elsajátításában.

A képzésnek az érettségi bizonyítványon kívül nincs bemeneti feltétele.

A képzés a felnőttképzési törvény előírásainak megfelelően be van jelentve, és annak elvégzése után olyan tanúsítványt kapsz, amely tartalmazza a felnőttképzési azonosítódat és a képzés felnőttképzési nyilvántartási számát.

Igen, lehet két részletben is fizetni a tandíjat. Az első részletet minden esetben a jelentkezéskor szükséges teljesíteni, illetve egy meghatározott időpontig a második részletet. Ennek dátumáról, ami minden esetben szerepel a tréninghez tartozó szerződésben, egy előzetes beszélgetésben van lehetőség egyeztetni.

Miután sikeresen levizsgáztál, hivatalos keretek között tevékenykedhetsz coachként.

Természetesen. A coaching lehetőséget ad arra, hogy te oszd be az idődet és annyi ülést vállalj, amivel meg tudod őrizni a munka és magánélet egyensúlyát. Dolgozhatsz más területen teljes munkaidőben, és a coachingot mellékállásként végezheted. Eszközeivel segítséget nyújt a problémáid megoldásához, hatékonyan járul hozzá a fejlődésedhez, valamint részt vesz a benned lévő lehetőségek kibontakoztatásában.

A tréning felépítése lehetővé teszi, hogy bármikor jelentkezhess rá, és szinte azonnal elkezdhesd a tanulást.

Akkor is érdemes elvégezned a képzést, ha nem az a célod, hogy saját praxisban kamatoztasd a tudásodat. Az Intuitív Life Coach tréning az egész életszemléletedet formálja, hozzájárul ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb mindennapjaid legyenek. Emellett, ha olyan hivatásod van, aminek során emberekkel foglalkozol, oktatóként, tanítóként vagy fejlesztőként veszel részt mások életében, akkor a coaching eszközökkel még magasabb szintre emelheted a munkádat. Vállalkozóként megtanulhatod magadat még eredményesebbé tenni azáltal, hogy rálátsz saját működéseidre és korlátaidra, valamint növelheted az emberismeretedet, hogy még jobb kapcsolatépítő lehess. Vezetőként és HR szakemberként szinte a teljes képzési anyagot kamatoztathatod a vállalati szférában, ami kiemelkedő eredményekhez vezethet. Nem utolsó sorban, ha szülőként szeretnéd továbbképezni magadat, akkor olyan hiánypotló segédeszközöket kaphatsz, amelyek segítik a párkapcsolati kommunikációdat, és a gyerekekkel való egészséges és harmonikus kapcsolat kialakítását.

A life coachok segítenek az embereknek a legjobb verziójukká válni, kiemelt hangsúlyt fektetve a fizikai, kognitív és emocionális jól-létre. Támogatást nyújthatnak több területen is, például a munka/élet egyensúlyának megtalálásában, karrierváltásban, stresszkezelésben, egészségjavításban, magabiztosságnövelésben, pénzügyi célok meghatározásában és még sok másban.

A life coachok segítenek ügyfeleiknek megérteni, mi a vágyuk az életben, felismerni az akadályokat, és lépéseket tenni a siker eléréséhez.

A life coachoknak számos karrierlehetőség áll rendelkezésükre, beleértve az egyéni munkát ügyfelekkel, csoportos programok vezetését, előadások tartását, könyvek írását, termékek és kurzusok értékesítését, szemináriumok és táborok szervezését, saját podcast indítását, valamint belső coach pozíciót vállalati környezetben is.

Abszolút nem. Sokan, akik coach technikákat és készségeket alkalmaznak, nem rendelkeznek coach praxissal és nem is törekszenek rá, mert saját szervezetükben vagy vállalkozásukban kamatoztatják tudásukat, ami rövid időn belül meglátszik a teljesítményükön és a bevételükön.

A képzésünk felső korhatár nélkül elérhető és teljesíthető mindenki számára, aki nyitott az új ismeretek elsajátítására és aktívan részt kíván venni a tanulási folyamatban.

A képzés sikeres elvégzése valóban nagyban függ az egyéni mentális frissességtől és az elkötelezettségtől. Az életkor itt nem jelent akadályt. Tapasztalataink szerint a 60 év feletti résztvevők gyakran rendkívül motiváltak és hozzáállásukkal, élettapasztalatukkal gazdagítják a tanulási folyamatot.

Fontos tudni, hogy a képzésünk online formában zajlik, ami bizonyos technikai ismereteket igényel. A feladatok megoldásait sok esetben be kell gépelni, illetve a konzultációkon kamerával veszünk részt. Ez azt jelenti, hogy alapvető számítógépes készségekkel, mint például szövegszerkesztés és internetes kommunikáció, rendelkezni kell. Emellett fontos a megfelelő internetkapcsolat és olyan eszköz megléte, amely lehetővé teszi a videóhívások
zavartalan lebonyolítását.

Hiszünk abban, hogy a tanulás egy életen át tartó utazás, és soha nincs túl késő új ismereteket szerezni vagy új készségeket fejleszteni.

Az life coach karrier nagy előnye, hogy szabadságot és rugalmasságot nyújt a személyes célok megvalósításához. Lehet, hogy vállalati karriered helyett egy hozzád jobban illő munkát szeretnél, otthon maradó szülőként kiegészítő jövedelemre vágysz, nyugdíjasként új fejezetet kezdenél, vagy mellékállásban szeretnél másoknak segíteni. Life coachként rugalmasan alakíthatod karrieredet a saját igényeidre és lehetőségeidre szabva.

Miután elvégeztem a coach képzést, nem éreztem azt, hogy elég felkészült lennék ahhoz, hogy másokkal foglalkozzak, és amiatt is aggódtam, hogy képes leszek-e a képzésen megszerzett tudással felépíteni a praxisomat. Ezért elkezdtem tovább képezni magamat és többek között olyan pszichológiai eszközökkel egészítettem ki a tudásomat, amelyek növelték a magabiztosságomat és a hatékonyságomat. Több, mint 10 év alatt nemcsak a leghasznosabb szakmai módszereket gyűjtöttem össze, de megismertem a sikeres vállalkozás felépítésének lépéseit is, amelyeket beépítettem a saját képzésembe. A célom az, hogy ezen ismereteket és gyakorlatokat úgy adjam át neked, hogy magabiztosan és hatékonyan tudd alkalmazni őket akár egy coach praxisban, akár az életed többi területén.

Bárányos Edit

Scroll to Top

Nézd meg képzésem egy részletét, és döntsd el, hogy ez-e az a képzés, amit keresel!

 Kérlek, add meg az e-mail címedet, és elküldöm neked a a teljes videót.

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj a legújabb bejegyzésekről, eseményekről és további információkról amelyek segíthetnek neked a kihívásaid megoldásában.