Mit szólnál, ha azt mondanám:

képes vagy felnőni a valódi önmagadhoz?

Fejlődésterápiás program

21 napos ingyenes betekintéssel, hogy tisztán megtapasztalhasd a benne rejlő lehetőségedet. 

 

 

"

Észrevetted már, hogy él benned egy erős vízió önmagadról, amit akkor is látsz, amikor nagyon távol állsz tőle?

Nem gondolod, hogy azért hordozzuk magunkban ezt a víziót, hogy lépésről lépésre megfejlődjük a hozzá vezető utat?

Te el tudod képzelni, hogy valaha lemondj erről a képről, amiben önmagad legmagasabb szintű lehetőségét őrzöd? 

Szerinted a cselekedeteid hány százaléka irányul arra, hogy megközelítsd ezt a mélyen vágyott önmagadat? 

A tapasztalataid mit mutatnak, mekkora kompetenciád van abban, hogy valóban megvalósítsd azt, ami benned van? 

Rólam

 Bárányos Edit vagyok.

Filozófus, fejlesztő tréner,

mentor és coach.

 

Úgy döntöttem, hogy teszek egy lépést feléd. Létrehozok egy platformot, aminek segítségével  korrigálhatod, erősítheted és inspirálttá teheted a fejlődéssel való kapcsolatodat.

Elindítok egy olyan fejlődésterápiás programot, aminek célja, hogy éretten tudj kapcsolódni a saját fejlődéstörténetedhez.

Minden nap tenni fogok azért, hogy növekedhessen a fejlődés felé irányuló cselekvőképességed és felépülhessen benned az a kompetencia, amivel képessé tudod tenni magadat önmagad legmagasabb szintű megvalósítására. 

Szívből kívánom, hogy felismerd az együttműködésünkben rejlő potenciált és tegyél egy lépést BEFELÉ. 

Hogyan válhatok a fejlődésed egyik forrásává?

 

T

Filozófusként befogadom, értelmezem, megszűröm és összefüggésbe rendezem azokat a megközelítéseket, amelyek egy emberi fejlődéstörténetet célravezetően tudnak támogatni.

Fejlesztő trénerként a gyakorlatba ültetem a megszűrt tartalmakat és működőképes módszertani lépéseket, illetve kreatív gyakorlatokat dolgozok ki belőlük, hogy konkrét önismereti feladatokon keresztül épülhess.

Mentorként és coachként igyekszem a legmagassabb szinten kísérni, illetve asszisztálni a fejlődésedet, abban a mértékben és formában, ahogy lehetőségünkben áll együttműködni.

Minden élet tünetgazdag.

 

Te milyen tünetekkel élsz együtt? 

Nézd át a listát és jelöld meg azokat a pontokat, amelyek részben vagy egészen igazak rád.

 

 • Szinte minden napom azzal telik, hogy a végletekig hajszolom magamat feladatokkal, amik persze soha nem fogynak el. Nincs lelki békém.
 • Megszoktam, hogy az esetek többségében elégedetlen vagyok magammal, így a napjaimhoz már egy általános fásultsággal állok hozzá.  A belső működésem káros a fejlődésemre nézve, nem tudom magamat motiválni.
 • Hajlamos vagyok az aktuális teljesítményemmel azonosítani magamat, így teljesen hullámzó, hogy hogyan látom és értékelem magamat. Bizonytalan és feltételes a kapcsolatom magammal.
 • Folyamatosan fürkészem a környezetem elvárásait és képes vagyok magamat hátra sorolni csak azért, hogy mindenképpen kielégítsem azokat. Nem én vagyok életem főszereplője.
 • Érzem, hogy görcsösen állok a sikerhez és ezzel akadályozom meg magamat abban, hogy valóban sikeressé váljak. Nem tudom magamban felszabadítani a belső hitemet.
 • Félek, hogy csalódást okozok magamnak vagy másoknak, ezért inkább visszafogom magamat. Csak félig merem megélni mindazt, ami bennem van.
 • A legtöbb esetben erőből mások felé helyezkedek, mert így érzem magamat biztonságban. Az energiámat olyan megküzdési stratégiába fektetem, ami távol tart az egyenrangú kapcsolódás kialakításának lehetőségétől. 
 • Nagyon ritkán merek új helyzetekbe lépni, ezért folyamatosan csak szűkül a komfortzónám. Elfogadok és azonosulok egy egyre szürkébb énképpel.
 • Érzem, hogy könnyen befolyásolható vagyok és sokszor mondok igent olyan dolgokra, amlyekkel valójában nem szívesen azonosulok. Nem alapoztam meg magamban az érett értékítélő képességet és a határtartást. 
 • Korlátozom magamat a szabadságomban, nem töltöm be a teret magam körül. Nem látom tisztán a szerepeimben magamat.
 • Merev és alárendelődő vagyok a legtöbb társaságban, ezért egyre kisebb a jelentősége a jelenlétemnek. Nem ismerem vagy nem támogatom magamban az értékeimet és arra várok, hogy valaki felfedezzen.
 • Mindent túlbiztosítok és folyamatosan túlteljesítek, csak hogy elkerüljem a hibázás és a kudarc lehetőségét. Nem fogadom el, nem tolerálom azokat a részeimet, amelyek nem tökéletesek.
 • Megadom magadat a kudarcélményeknek és félbehagyok dolgokat. Rögzítettem magamat egy olyan énképbe, amivel önkorlátozást valósítok meg.
 • Magamra veszem a hibákat, amiket elkövettem és azonosulok velük. Meggyőződésemmé vált, hogy én magam vagyok a hiba faktor a gépezetben.
 • Nem érzem magamat elég stabilnak ahhoz, hogy felvállaljam magamat, félek, hogy ha mások igazán ismernének, akkor elfordulnának tőlem. Függőségi viszonyban vagyok a környezetemmel, nem tudom magamat képviselni.
 • Szívesen járulnék hozzá mások sikeres életéhez és kiteljesedéséhez, de a belső instabilitásom miatt nem tudok segítő módon jelen lenni a kapcsolataimban. Még nem vagyok ott, ahol láttatni szeretném magamat.

Javaslom, hogy élj a 21 napos betekintés lehetőségével, ha a felsoroltak bármelyikével együtt élsz. 

 

Mit tartalmaz a 21 napos betekintés?

3 egymást követő héten 1-1 órás online tréninget és a tréning alkalmak köré épülő támogató, inspiráló, megerősítő kíséretet.

 

 

 

Mi történik a 21 nap után?

 

Természetesen lehetőséged lesz folytatni és magasabb szintre emelni a belső munkádat a programban való további, aktív részvételeddel.

A fejlődés folyamatos,

éppen ezért folyamatos

támogatást igényel tőled.

Milyen lépései vannak?

 

Iratkozz fel 

Fb csoport

stb.

Tegyél fel kérdéseket, amelyekre szeretnl választ kapni.

 

 

“Az életem legnagyobb krízisében találkoztam Edittel. Már az első találkozásban éreztem a megértést, elfogadást, bizalmat. A közös munkánk megváltoztatta az életemet. Megújult a házasságom és a gyerekeimmel való kapcsolatom. Újra motivált lettem, célt és értelmet találtam az életemben. Ráléptem a béke, szabadság és boldogság útjára.”

– Cs. D.

Itt tudsz jelentkezni a 21 napos programra:

Marketing:

Adatvédelmi nyilatkozat

ÁSZF

Cooki tájékoztató

© befele.hu 2021.