Csoportos coaching

Ismerd fel az okot, ami miatt még nem tudtál kiteljesedni
Lásd át a kapott ismeretek és a kérdések segítségével
Haladd meg hatékonyan a konkrét eszközök alkalmazásával

A csoportos coaching alkalmakban olyan lehetőség rejlik, amit, mint tréner is hihetetlenül inspiráló átélni. Az alkalmak felépítése lehetővé teszi, hogy minden résztvevő aktív és értékes részese lehessen a folyamatnak. A témák feldolgozása, személyes kérdések feltevése és a csoportdinamika együttesen garantálják az alkalmak átütő erejét. Lélegzetelállító érzés olyan emberekkel találkozni, akik hasonló élethelyzetben vannak, és együtt szeretnének fejlődni. A csoportmunka támogató és előremozdító hatással van mindannyiunk életére.

Közös alkalmak

Többek között ezekben a témákban fejlődhetsz a közös alkalmakon.

További témák

 • Önszabotázs
 • Időgazdálkodás
 • Változáshoz való kapcsolat
 • Párkapcsolat
 • Szorongás
 • Stresszkezelés
 • Célok kitűzése
 • Szokások
 • Határtartás
 • Tejesítménykényszer
 • Kudarcal való kapcsolat
 • Megfelelési vágy
Érzelmi intelligencia

Munkánk során megtanulhatod, hogyan kezeld az érzelmeidet, hogy harmonikusabb és szabadabb életet élhess. Segítek az érzéseid felismerésében és hatékony kezelésében, hogy jobb kapcsolatot alakíthass ki önmagaddal és másokkal.

Önbecsülés és önbizalom

Fontos megtanulnod becsülni és reálisan értékelni magad, valamint bízni a saját képességeidben, hogy magabiztosan léphess előre a céljaid felé.

Kommunikáció

Segítek az önfelvállalásban, hogy hatékonyan és őszintén fejezd ki magad, és ezzel mélyebb és érettebb kapcsolatokat építhess másokkal.

Konfliktuskezelés

Segítek megtalálni az önazonos és építő megoldásokat konfliktushelyzetekben, hogy előre vigyék a kapcsolataidat és támogassák az érvényesülésedet.

Előnyei

Tudásmegosztás

Tartalmazza az ismeretek közérthető átadását, célzott kérdéseket és fejlesztő gyakorlatokat, hogy felismerd, átlásd és meghaladd saját korlátaidat. A csoport inspirációja és támogatása segít abban, hogy merészebben haladj a céljaid felé és magabiztosabban hozz döntéseket.

Önbizalom

Lehetőséged nyílik megosztani a saját gondolataidat, érzéseidet és kihívásaidat. Önmagad őszinte és nyitott felvállalásával erősödhet az önbizalmad és határozottabbá válhatsz a saját életed alakításában.

Több nézőpont

Közösségben lehetsz olyanokkal, akik hasonló érdeklődéssel és kihívásokkal rendelkeznek, mint te. Az alkalmak során mások is megosztják veled a tapasztalataikat és olyan kérdéseket tesznek fel, amikre te magadtól talán nem is gondoltál volna. Ezáltal több nézőpontból láthatod a saját folyamataidat, és tanulhatsz mások tapasztalataiból is.

Költséghatékonyság

Anyagilag sokkal kedvezőbb, mint az egyéni konzultáció, miközben továbbra is biztosítja a szükséges szakmai eszközöket, feltételeket és körülményeket a fejlődéshez.

Gyere és tedd meg az első lépést Befelé!

 Kérj értesítést tőlem a csoportos coaching alkalmak időpontjairól, és szabadon válaszd ki, melyik téma támogatja leginkább a fejlődésedet! Nagyon várom, hogy találkozzunk és elkezdjük közösen a munkát!

Rólam mondták

Visszaterelt a célom felé a beszélgetés és azóta fókuszáltabb lettem a napjaimban.
Nagy halogató voltam az elmúlt időkben. Kedd óta, ha a gondolataim vinnének megint a halogatás felé, erősebb bennem a vízióm, és nem engedi.
Nagyon szeretem most ezt az érzést, mert energiát ad.
Ami még hozzám tett, hogy hallottam mások elakadásait is, ami megerősítette abban, hogy nem vagyok egyedül.

Széplaki Annamária

„Örülök, hogy végre átláthatóan és összeszedetten hallhattam, és megértettem, hogy miért kompenzálunk sokszor az életben. Nagyon hasznos volt az is, hogy megtanultam, hogyan tudjuk integrálni magunkba azt, amit eddig elnyomtunk. A kérdések alkalmával pedig nagyon hasznos volt, hogy élőben láthattam, ahogy Edit segített megvilágítani egy-egy helyzetet a résztvevőknek. Ráadásul saját élethelyzetemre is vonatkoztathattam azokat a nézőpontokat. Azóta pedig már használtam is azt a kérdést, amit Edit javasolt a másik résztvevőnek.

Kanyó Gábor

„Egy barátom által vettem részt Edit egyik alkalmán, nem ismertem őt és a munkásságát azelőtt. Az alkalom magával ragadott és cselekvésre késztetett már másnap, hogy tegyek magamért egy lépést, aminek a gyakorlata korábban ismeretlen volt a számomra. Gyönyörűen megvilágította számomra a lényeget, és mindezt barátságos, közvetlen, játékos formában tette. Nagyon köszönöm neki és remélem, hogy még lesz lehetőségem hasonló alkalmon részt venni.

Ferencz Tamás

Scroll to Top

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj a legújabb bejegyzésekről, eseményekről és további információkról amelyek segíthetnek neked a kihívásaid megoldásában.