Egyéni coaching

Az élet egy pontig küzdelem, egy ponton túl ajándék. Gyere és lépj ki a fárasztó játszmák világából, hogy ajándékká válhasson minden egyes pillanatod

Az egyéni coaching számomra a jelenlétről, a stabilitásról és a teljes odaadásról szól. Már a praxisom elején fontosnak tartottam, hogy a coaching folyamatok személyre szabottan valósuljanak meg. Igyekszem már az első alkalommal felmérni, milyen intenzitású alkalmakra, milyen rendszerességgel és mekkora időtartamban van szükség ahhoz, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk az együttműködésünkből.

Amiben segíthetek

Mondd el, hogy milyen problémád van és én segítek megtalálni a kiutat belőle. 

Most lehetőséged van egy 30 perces ingyenes konzultáción átbeszélni, hogy mire lehet szükséged.

Lehetőségek

Egy alkalmas konzultáció

Beszélgetésünk alapján átadom neked a szakmai benyomásomat arról a helyzetről, amivel megkerestél, és javaslatokat teszek arra, hogy milyen témában és hogyan érdemes fejlődnöd. A konzultáción személyre szabott segítő technikákat is adok, amelyeket azonnal alkalmazhatsz.

Coaching folyamat

A coaching folyamata egy konkrét élethelyzetben vagy szakaszban való kíséretet jelent a számodra legmegfelelőbb intenzitással és támogatással. A coaching ülések rendszeressége és időtartama is személyre szabott. 

Budapest

Online

Ingyenes konzultáció

30 perces ingyenes konzultáció, ahol részletesen átbeszélhetjük, hogy mire lehet szükséged. A jövőbeli együttműködésünk szakmai díja szintén ezen az alkalmon kerülhet megbeszélésre.

Együttműködés célja

Az egyéni folyamatkísérés célja, hogy segítsen meglátni a fejlődési lehetőségeket a problémák vagy elakadások kapcsán, ezáltal pedig egy boldogabb, egyszerűbb és örömtelibb élet felé vezessen. A problémák nem arra vannak, hogy magadra vedd és cipeld őket, hanem hogy fejlődj általuk. Célom az, hogy közös munkánk során rátalálj egy szemléletre, amely nemcsak a konkrét élethelyzet megoldásához vezet, hanem magasabb szintű tudatossághoz és jelenléthez is.

A leggyakoribb mondatok, amiket az első konzultáción hallok

"Úgy érzem, hogy valami baj van velem, mert az életem nem működik jól."

"Elég volt abból, hogy mindig ugyanazok a problémák jönnek."

"Nem tartok ott, ahol kellene, és idegesít, hogy másokat előrébb látok."

"Utálom, hogy mindig dróton rángatnak és semmibe néznek."
"Igazságtalannak érzem azt, ami velem történt."

"Nem értem, miért vagyok mindig én az, aki mások érzéseire figyel, de senki sem törődik az enyémekkel."

"Megfojtanak az elvárásaikkal és már képtelen vagyok ezzel a nyomással együtt élni."

"Nincs kedvem reggel felkelni, és úgy érzem, hogy semmi sem fog változni a jövőben."
"Csalódtam magamban, mert tudom, hogy mire lennék képes, mégsem sikerül elérnem a kitűzött céljaimat."

"Már nem tudom, hogy van-e értelme, mert próbáltam sok mindent, de nem értem el tartós eredményt."

"A legkisebb dologtól is ingerült leszek és a legrosszabb pillanatokban fakadok ki.”
“Érzem, hogy nagyon közel van az áttörés, de nem látom, mi kellene még hozzá.”

"Gyomorgörcsöt kapok, ha arra gondolok, hogy ismét beszélnem kell vele."

"Elegem van abból, hogy mindig ugyanazokba a falakba ütközöm."
Previous slide
Next slide

Ha benned is hasonló fogalmazódott meg, tudd, hogy van kiút a helyzetedből

Ingyenes konzultáció

Jelentkezz be egy ingyenes konzultációra, ahol összefoglalhatod, milyen életterületen vagy témában van szükséged segítségre, és megbeszélhetjük, hogyan tudok segíteni neked.

Jelentkezésed után 24 órán belül felkereslek
Az ingyenes konzultáció maximum 30 perc 

Rólam mondták

„Az életem legnagyobb krízisében találkoztam Edittel. Már az első találkozásban éreztem a megértést, elfogadást, bizalmat. A közös munkánk megváltoztatta az életemet. Megújult a házasságom és a gyerekeimmel való kapcsolatom. Újra motivált lettem, célt és értelmet találtam az életemben. Ráléptem a béke, szabadság és boldogság útjára.

Csizy Dezső

„Dolgoztam már pár coach-csal életemben, de Edit fiatal kora ellenére messze a legkiválóbb szakmai tudással és eredményekkel rendelkező coach. Rendkívüli személyisége, páratlan meglátásai és kivételes hozzáállása egyedülálló értéket képvisel ezen a piacon. Energiája, stílusa egyedi, kapcsolata a coaching partnerével abszolút személyre szabott, a partnerre fókuszált és eredmény orientált. Kifejezetten ajánlom vállalati vezetőknek, akik szeretik a gyors, hatékony munkát, az őszinte kommunikációt és a sorsfordító változásokat.

Buri Evelin

„Volt mit rendbe tenni a fejemben az üzleti dolgaimat illetően: alkalmazott legyek, vagy a saját vállalkozásom már meglévő alapjaira építkezzek? Ha ez utóbbi, akkor milyen formában, egyedül vagy csapatban? Ráadásul mindezt külföldön. Edit segített tisztábban látni, ami alapján meghozhattam a döntéseimet, amelyeket azóta sem bántam meg!

Zsédely Péter

Gyakran felmerülő kérdések és félelmek

Ha személyes alkalmakat kérsz tőlem, akkor azt Budapest számos pontján megvalósíthatjuk egy arra alkalmas, nyugodt és felemelő légkörben. Ezekről személyesen tudunk egyeztetni minden esetben.

Egy általános coaching folyamat általában 4-7 ülést igényel a célok eléréséhez. Az általam képviselt bővített módszertan azonban lehetővé teszi, hogy magasabb szintű előrelépéseket érjünk el, akár rövid idő alatt. Az együttműködés hossza természetesen attól függ, milyen összetett a cél, amivel kapcsolatban felkerestél. Az ajánlott ülések számáról a végleges döntést pedig teljes mértékben rád bízom.

Az intuitív life coaching és egy általános coaching alkalom díjazása között nincs nagy különbség. Ha érdekel, hogy milyen anyagi feltételek mellett tudnánk együtt dolgozni, jelentkezz be hozzám díjtalan konzultációra. Ezt követően együtt megbeszéljük az ajánlatomat.

Lehetőség van személyes és online coachingra is bejelentkezni. Ha inkább a személyes találkozást részesíted előnyben, akkor azt előzetes egyeztetés mellett, Budapesten több pontján is meg tudjuk oldani. Az online konzultációk videohívások formájában valósulnak meg, egy közösen kiválasztott alkalmazás segítségével.

Azt javaslom, hogy minden esetben hozz magaddal egy olyan eszközt, amibe rövid bejegyzéseket, jegyzeteket tudsz készíteni. Ez az eszköz lehet jegyzetfüzet is, de valamilyen általad  kedvelt digitális változat is, amikben a házi feladatokatat is vezetni tudod.

Filozófiából mesterdiplomáztam magna cum laude eredménnyel, majd business coach oklevelet szereztem, ami után több kiegészítő tanfolyamot végeztem el, valamint különböző területekbe nyertem betekintést tréningek és workshopok formájában. Az általam képviselt intuitív life coaching a fenti ismeretek és tapasztalatok szintézise. 

Ha szeretnél hatékonyabban kezelni a munkahelyi stresszt, javítani a kommunikációs készségeidet, megtalálni az egyensúlyt a magánélet és munka között, vagy kitűzni és elérni célokat az életedben, valamint magabiztosabbá szeretnél válni, akkor egy coach nagyon hasznos lehet a számodra.

A coachok olyan területeken tudnak segíteni, ahol a célok eléréséhez támogatásra, útmutatásra és strukturált megközelítésre van szükség. A coach segít az ügyfeleinek jobban megérteni saját motivációikat, feltárni elakadásaikat, reálisan kitűzni céljaikat és kiaknázni a lehetőségeiket, valamint segít kialakítani egy konkrét cselekvési tervet, amin végig is kíséri őket.

Fontos megjegyezni, hogy amennyiben olyan mélyebb pszichológiai problémákkal küzdesz, amelyek az érzelmi és mentális egészségedre súlyos kihatással vannak, akkor egy pszichológushoz vagy terapeutához kell fordulnod, akik szakmai segítséget tudnak nyújtani ezen területen.

Ha díjtalan konzultációra jelentkezel be, akkor felteszem neked azokat a kérdéseket, amelyek segítségével közelebbről is megismerhetem azt a helyzetet, amivel kapcsolatban felkerestél. Ezután javaslatot teszek arra, hogy milyen témában és formában lenne érdemes együttműködnünk ahhoz, hogy változtatni tudj a jelenlegi helyzeteden. A javaslatomat átbeszéljük és eldöntheted, hogy szeretnél-e élni a felkínált lehetőséggel.

A több, mint 10 éves szakmai tapasztalatom garantáltan megalapozza a sikeres együttműködésünket, de a kitűzött célodat akkor fogod elérni, ha mindketten maximálisan részt veszünk a folyamatban, és valóban megértek benned a változáshoz szükséges lépések. A fejlődésedet folyamatosan nyomon kísérem és visszajelzéseket adok arról, hogy hol tartasz, és milyen lépések várnak még rád. Szakmai tudásom legjavával vagyok jelen az együttműködésünkben és minden lehetséges eszközzel támogatlak téged céljaid elérésében.

A hivatalos megállapodásunkban szerepelni fog, hogy a kitűzött alkalmakat 24 órával az időpont előtt következmények nélkül lemondhatod. 

A coach egy olyan szakember, aki támogatást, iránymutatást és motivációt nyújt a személyes vagy szakmai céljaid eléréséhez. Eszközeivel segítséget nyújt a problémáid megoldásához, hatékonyan járul hozzá a fejlődésedhez, valamint részt vesz a benned lévő lehetőségek kibontakoztatásában.

Természetesen. Minden, ami a coaching ülésen elhangzik, szigorúan bizalmas információ, amit nem adok ki harmadik félnek.

Számos helyzetben és élethelyzetben érdemes coach-hoz fordulni. Néhány példa erre:

  • Személyes fejlődés: Amikor valaki szeretné felfedezni és kibontakoztatni a saját képességeit, erősíteni az önbizalmát, megbirkózni a változással, vagy javítani a kapcsolatait és az életminőségét.
  • Célkitűzések elérése: Amikor valaki konkrét célokat szeretne elérni, például a testsúlycsökkentés, egy sportteljesítmény javítása, egy projektmegvalósítás, vagy egy új készség elsajátítása.
  • Párkapcsolati problémák vagy akár kommunikációs készségek fejlesztésén is tudunk dolgozni.
  • Életmód és egyensúly: Amikor valaki egyensúlyt keres a munka, a magánélet és a szabadidő között, stresszkezelési stratégiákat szeretne megtanulni, vagy egészségesebb életmódra vágyik.
  • Karrierfejlesztés: Amikor valaki előrelépne a munkahelyén, új kihívásokat keres, vagy segítséget szeretne kapni a karrierútjának tervezéséhez és előrehaladásához.

Ezek csak néhány példa, de általában akkor van szükség coachra, amikor valaki előrelépést szeretne elérni egy adott területen, támogatást, útmutatást vagy inspirációt szeretne kapni, vagy hatékonyabban szeretne működni és jobban ki akarja aknázni a saját lehetőségeit.

Scroll to Top

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj a legújabb bejegyzésekről, eseményekről és további információkról amelyek segíthetnek neked a kihívásaid megoldásában.