A szorongás csapdájában

DÁTUM

A szorongás egy alattomos és ártalmas állapot, ami gyorsan kimeríti belső erőforrásainkat és negatív hatással van környezetünkre. Különböző típusai és egyénenként eltérő tünetei vannak, de ami ennél is fontosabb: gyakran automatikusan olyan szokásokat alkalmazunk a szorongás csökkentésére, amelyek károsak az egészségünkre és önbecsülésünkre.
Még azoknak is érdemes tisztában lenniük ezzel a jelenséggel, akik úgy gondolják, hogy nem szoktak szorongani, ugyanis a szorongást gyakran rejtett félelmek tartják életben, amelyek kapcsolódnak anyagi stabilitásunkhoz, jövőképünkhöz, párkapcsolati életünkhöz, egészségügyi állapotunkhoz és szeretteinkhez jóllétéhez. Ameddig nem tudatositjuk ezeket a félelmeket, hanem hagyjuk, hogy vakfoltban maradjanak, addig elveszítjük a lehetőséget arra, hogy kompetensen reagáljunk és meghaladjuk őket.
  
A mai világban kiemelten fontosnak tartom, hogy felismerjük és megismerjük a szorongás tüneteit, valamint megtanuljuk, hogyan léphetünk ki ebből az állapotból a mentális egészségünk érdekében.

Rólam

Bárányos Edit vagyok, önismereti tréner, coach és filozófus. Hosszú ideje támogatom és kísérem azokat, akik fejlődni szeretnének. Az elmúlt 10 év során rengeteg megtisztelő felkérést kaptam, hogy segítsek másoknak is megtalálni az utat az elégedettebb és teljesebb élet felé.

Ingyenes konzultáció

Ha úgy érzed hogy te is szívesen fejlődnél önismereti téren, jelentkezz be egy ingyenes konzultációra, ahol összefoglalhatod, miben van szükséged segítségre és megbeszélhetjük, hogyan tudok segíteni neked.

Jelentkezésed után 24 órán belül felkereslek

Kapcsolódó
Bejegyzések

Scroll to Top

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj a legújabb bejegyzésekről, eseményekről és további információkról amelyek segíthetnek neked a kihívásaid megoldásában.